MORA kések 1891 óta

A Morakniv mindig Mora-ban készült!

A termékcsalád nagyszámú különböző késmodellt tartalmaz, amelyek mindegyike szigorúan Mora-ban készült. Megtalálhatóak kések úgy a faipari projekthez, mint egy hétvégi vacsorához vagy egy szabadtéri kalandhoz.

Mindegyik késnek gondosan kiválasztott jellemzői vannak, amelyek optimális eszközt biztosítanak az optimális környezetben.Reméljük, megtalálja köztük amit tetszik, bármilyen követelménye is van, amit egy késsel szemben támaszt.

Minden a kézműves késekkel kezdődött…

A MORA kezdetektől fogva a kést a munkahelyi célokra gyártotta, akár a gazdaságban, akár az építőiparban vagy az ácsmunkákban. Az a dolog ami a kézműves kések közös jellemzői, az az, hogy minden helyzetben a legmagasabb minőséget teljesítik, és megbízható eszközök az igazi szakemberek számára.

Outdoor…

A kemény igényeket kielégítő szabadtéri kikapcsolódást igénylő felhasználók, akik aktívan választják a márkát és a termékeket, tudják, hogy a Morakniv kiváló minőségű, élességet, hosszú élettartamot és vonzó megjelenést jelent. 

Az az érzés, hogy egy kés tökéletesen megfelel neked, ugyanolyan fontos, mint a funkciója. A kültéri kalandvágóink között mindent megtalálunk az alapító modelltől a túlélő mesterig.